Vor o țară ca afară? Să plece dracului afară!

22 februarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Ce-mi place țara asta! Mâine aș pleca, dacă aș putea! Cu riscul de a ajunge să cerșesc la colț de stradă! Deci ne-am căcat pe noi trei ani de zile, am făcut spume cu regionalizarea, că era gândită de odioșii Ponta și Dragnea, și am omorât proiectul. Iar acum vine tehnopula Cioloș, și-l scoate de la păstrare! Pe motiv că județele sunt ineficiente! Să le desființăm-și odată cu ele să dispară și consiliile județene- iar în locul lor să punem opt regiuni, cu ”guverne” și ”parlamente”.

Alo, domnu tehnopulă! Eu zic să desființați dracului România! Să rămână doar ce se poate susține financiar. Restul? Treaba lor! Ce nevoie au pomanagii de administrație, educație, sănătate? Vor o țară ca afară? Să plece dracului afară!

Una peste alta, ne-am ales cu niște ticăloși, mai ideologizați decât oricare dintre cei care au condus România până acum, deciși să impună măsuri pe care niciun om zdravăn la cap nu le-ar lua.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign