Cultura

UNDE ÎL PUN PE EX?

My.Roxa

 

 

Am tot citit diverse chestii despre cum să faci ca să devii prietenă cu fostul, cum să te împaci şi care mai de care. Apoi au urmat întrebările: „De ce aş dori una ca asta? Oare nu a fost suficient că nu a funcţionat din prima?” sau „De ce l-aş vrea ca şi prieten? Să ne povestim oare cu cine ne mai vedem??”

Mintea şi dorinţele umane sunt foarte ciudate, şi nu neapărat ciudate cât diferite de la persoană la persoană. Însă, pe undeva, cred că toţi ajungem să fim bântuiţi de trecutul nostru.

O altă întrebare care m-a hărţuit de ceva vreme încoace a fost asta: „Unde se duce dragostea?” Okey, noi am fost împreună, ne-am iubit, apoi dintr-un motiv sau altul, nu ne-am mai înţeles şi ne-am separat. Dar asta nu înseamnă că şi iubirea se poate dizolva cu rapiditatea unei clipiri.
Poate ea se transformă şi devine acea dragoste, acel feeling pentru prieteni.

Există cazuri în care femeile cred că o relaţie platonică cu ex-ul este mult mai bună decât să-l pierzi de tot. Sau nu. Pur şi simplu, închizi o uşa şi vei deschide alta and that’s all, folks..

Poate ceea ce ţine unele persoane ancorate de trecut este regretul. Regrete, regrete, regrete … care aduc odată cu ele riduri, cearcăne şi salturi acrobatice din depresie în depresie!
Trebuie să evadezi pentru totdeauna din obsesivul: „Ce ar fi fost dacă?”

Chiar şi la animale funcţionează o anumită regulă. Nu spun că cel mai bun exemplu ar fi văduva neagră care, imediat după ce s-a împerecheat, îi papă masculului căpăţâna..

Important este să scăpăm de regrete şi de fantomele trecutului chiar dacă unele par a fi prietenoase. Uneori şi felul în care ai tratat o anumită persoană te poate bântui pentru tot restul vieţii..dacă laşi.

Oare există o karmă a relaţiilor care nu îţi dă pace până nu te tot ciocnesti de ex-ul şi nu îţi rezolvi problemele? Eu cred că fuga nu e o manieră foarte elegantă, dar uneori e sănătoasă.
Întâmplările neplăcute trebuie transformate în lecţii. Trage aer în piept şi păşeşte mai departe, de data asta mai deştept cu cinci minute.

Fantomele trecutului întotdeauna ne pot afecta prezentul făcându-ne, de cele mai multe ori, să pierdem ceva frumos din prezent. Iar în tot timpul ăsta sunt sigură că este bine să nu uităm cine suntem şi ceea ce ne dorim cu adevărat.

 

Unde îl pun pe ex?

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button