Țara lui “Nu-mi pasă” sau “Nu mă interesează”!

07 noiembrie 2016 destin valah Istorie
de Alexandru Filimon
Unele lucruri mă emoţionează până la lacrimi, la fel de multe alte lucruri mă revoltă până la o infinită încrâncenare. Nu pot să trăiesc pasiv, retras într-un cocon cu design de libertate şi poate prin acest lucru mărturisesc neputinţa de a crede orbeşte în mine.Am crescut cu modele, am crescut admirând cu sinceritate şi celeritate diverse figuri ale istoriei sau simpli inşi, brilianţi sau nu, cu care m-am intersectat când şi când. Nu am uitat niciodată că sunt oameni când i-am judecat aspru şi nu am uitat o clipă calităţile fiecăruia când înşiram acolade de minusuri şi defecte.

De la un timp tot întâlnesc oameni care îmi spun cu sinceritate şi linişte “Nu-mi pasă” sau “Nu mă interesează” când le povestesc ce s-a mai întâmplat fie în viaţa personală, fie în societate.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign