Scurt și la obiect.

28 decembrie 2015 destin valah Cultura

de Denisa Niță
– Să-ți bag mâna la piz.. Și a băgat-o.
Țin sticla rece cu ambele mâini, încerc s-o deschid. Îmi vine să mi-o torn în cap. Văd umbrele oamenilor pe trotuar. Cum dracu au închis ăștia sticla, frate?
Mă opresc din mers și beau. Curge, rece, pe gât și mi se face pielea de găină. Mi se întăresc sfârcurile.
– Să-ți bag mâna la pizdă.
Adidași albi, murdari și rupți prin părți. Bermude negre, cu multe buzunare. Buzunare peste tot. Un tricou albastru electric c-o dungă albă pe diagonală. Urme de sudoare pe piept. Îi văd burta care iese de sub tricou și nu mai intră în pantaloni. Și mâna între picioarele mele.
Își plimbă degetele scurte și calde pe pizda mea. Are mâinile roșii și murdare. Ridic privirea, se uită în ochii mei și zâmbește. Îi rânjesc și ochii, are fața plină de riduri. Îi curge transpirație pe frunte ș-are părul ud.
Îmi tremură mâna pe sticlă. Nu am nici măcar un gând în minte. Îl trosnesc cu sticla. Ia mâna și merge mai departe. Am impresia că a stat jumătate de oră în fața mea. De fapt, nici nu s-a oprit din mers. A făcut-o așa, în treacăt. Scurt și la obiect. De parcă ar fi aruncat un muc de țigară.

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign