FeaturedLifestyle

Barbatilor adevarati nu le este frica de femeile inteligente.

Apar studii dupa studii si de fiecare data concluzia este aceeasi: barbatii sunt mai putin atrasi de femeile inteligente. Exista multe speculatii cu privire la motivul pentru care se intampla acest lucru: orgoliul, dorinta de a domina, faptul ca se simt intimidati etc.

polls_light_bulb_0713_12523_poll_xlargeSigur, biologia este biologie si nu putem controla de cine suntem atrasi din acest punct de vedere, dar nu putem da vina pe hormoni in totalitate. Cum se poate, asadar, ca inteligenta sa fie considerata un aspect neatragator? Mai ales in contextul in care daca intrebi pe oricine care sunt calitatile pe care si le doresc de la un potential partener, inteligenta se va clasa cu siguranta in top 5. In teorie suna bine, dar in practica nu mai e asa frumos?

Ma pot gandi la zeci de scenarii in care prostia sau mediocritatea pot dauna unei relatii, dar la nici unul in care inteligenta sa fie un lucru rau. O femeie inteligenta ofera mai mult decat va puteti imagina unei relatii. Este minunat sa admiri un corp frumos, dar o minte extraordinara este ceea ce face lucrurile cu atat mai interesante si ceea ce te face sa apreciezi provocarile vietii in cuplu.
Iata, asadar, de ce ar trebui sa alegeti inteligenta in primul rand:

Love-Couples-Wallpaper1. Mai putine certuri
De cate ori nu s-a intamplat ca o mica neintelegere sa devina o cearta enorma? O persoana inteligenta, fie barbat sau femeie, va sti sa faca diferenta intre lucrurile cu adevarat importante si lucrurile banale si va avea uneltele necesare pentru a face fata oricarei neintelegeri cu maturitate si calm, astfel incat toata lumea sa fie fericita.

2. Mai mult respect
Respectul reciproc este una dintre bazele unei relatii frumoase si de lunga durata. Intreaba-te cum poti respecta o persoana pe care o consideri a fi infierioara tie sau pur si simplu ignoranta? Si mai departe, cum poti iubi o persoana pe care nu o respecti?

3. Are „pachet complet”
Viata, cariera, sentimentele, opiniile etc. o femeie inteligenta nu asteapta un barbat care sa ii faca ordine in viata sau care sa aiba grija de ea, ci o face singura. Daca te consideri a fi un brarbat inteligent, nu iti doresti pe cineva care sa fie la acelasi nivel ca si tine?

4. Este mult mai interesanta si mai amuzanta
Odata cu un intelect superior vin o gramada de alte calitati deosebite, care fac persoana de langa tine cu atat mai potrivita pentru o relatie minunata: umor, perspicacitate, intelepciune, creativitate si asa mai departe. Veti avea o dinamica mult mai frumoasa, conversatii mai interesante si te va suprinde mereu. Ce ti-ai putea dori mai mult?

5. Vei fi mai putin stresat
Persoanele inteligente vor sti mai bine cum sa faca fata povocarilor vietii deoarece isi iau viata in maini si chiar daca nu au un plan bine stabilit vor sti sa improvizeze si sa gaseasca solutii rapide. Persoanele mai putin inteligente au mai multe provocari si probleme deoarece le este mai dificil sa le rezolve in mod eficient.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button