Nu e ciudat…ne-am obisnuit ca la noi nimic să nu mai fie ciudat, mai ales politica.

30 octombrie 2016 destin valah Istorie
 de Alexandru Filimon ·

Nu e ciudat…ne-am obisnuit ca la noi nimic să nu mai fie ciudat, mai ales politica. Nu mai există originalitate în politica, totul e copy paste(cuvânt la modă folosit în vocabularul politic) după rapoarte sterile redactate de firme de consultanţă politică. Astfel avem un politician dependent de o abstracţiune numită opinie publică/imagine publică/dorinţele electoratului măsurate prin sondaje etc.
Toate aceste abstracţiuni sunt modelabile şi au ajus să fie semifabricate de consultanţi în loc să fie modelate de politicieni. Intriga a ajuns să fie ţesută de intermediari, politica a ajuns să fie practicată de mediocri, iar cetăţenii au ajuns marionete voluntare sau involuntare ale jocului „de-a abstracţiunea”.

În tot acest spectacol, românul autentic nu respiră ciudat.
Campania oficial a început şi nu e nimic ciudat când personalizăm tot peisajul politic cu creaturi ce ne plăsmuiesc doar plictisul.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign