Mai are rost analiza politică?

30 octombrie 2016 destin valah Istorie

Politicienii sunt nişte cinici codependenţi de înavuţire şi putere, nişte uzurpatori perverşi ce se hrănesc din taxe şi visele oamenilor de rând, nişte prostituate vasale ce mimează jocul nobilimii, ce mai… nişte personaje patibulare.

Politica este o matroană amorală ce se adapă din luxul desfrâului, cu un sex appeal infinit care aparţine în totalitate prosmiscuităţii şi decadenţei umane, unde compromisul echivalează cu păcat faustic, unde doar cei pătaţi, nesmeriţi, fără suflet şi fără conştiinţă îndrăznesc să intre.

Cam aceste 2 tablouri reprezintă oglinda de referinţă pentru gândirea politicii în România zilelor noastre. Orice opinie de bun simţ se loveste de aceşti munţi de stâncă care par mai statornice ca oricând. Mai are rost analiza politică?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign