Lifestyle

Misterioasele dispariții ale taxiurilor din Chișinău

Taxiurile din Chișinău nu sunt ca taxiurile din alte părți ale lumii. V-am explicat cum se comandă un taxi telefonic, dar sunt și alte chestii pe care trebuie să vi le spun.

Puteți avea surpriza să nu găsiți nici un taxi în tot Chișinăul. Există anumite momente astrale când alinierea planetelor, lucrările agricole, ghinionul sau condițiile meteorologice nefavorabile duc la dispariția taxiurilor. Pur și simplu dispar fără explicație, ca dinozaurii. Numerele de telefon sună ocupat, pe stradă nu le vezi – sau dacă reușești să plasezi o comandă telefonică aceasta nu este satisfăcută.

Dispariția taxiurilor în Chișinău este un fenomen episodic, dar care nu poate fi prevăzut, nu pare să se supună vreunei reguli. Se poate produce dimineața, seara, în zile lucrătoare sau zile declarate oficial sărbători religioase sau civile. Taximetriștii neagă că ar exista un astfel de fenomen, te mint în față spunându-ți că au lucrat toată ziua de ieri – însă licărul din privire îi trădează că mint. Nu există leac, pur și simplu se întâmplă.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button