FeaturedLifestyle

Mașina Timpului 13 | out_takes

Mașina Timpului 13 e un episod nou, dar în același timp nu așa de nou al seriei de prezentări de tip atunci vs. acum despre București. E de fapt un mix surprinzător de outtakes, adică de comparații foto care n-au mai încăput în episoadele anterioare, fie că deja aveam prea multe slide-uri sau nu se mai potriveau cu viziunea/conceptul, dar nu sunt cu nimic mai prejos ca cele pe care le-ai văzut. De la Cuza la epoca post-1989, de la rural la urban, de la mahala la cartier de lux, epocile și straturile capitalei se intersectează ca niciodată, prezintă Cristi Radu (instagram.com/raidenbucharest). Vino să descoperi ce n-ai știut că ai pierdut sau să-ți faci cadou un teaser corect pentru prezentările viitoare!

Prima prezentare „Mașina Timpului” cu public din februarie încoace se-ntâmplă miercuri, 7 octombrie, de la 19:30 la Decadance. Participarea numai în baza unei rezervări, detalii organizatorice mai jos, citește cu atenție:

► PARTICIPANȚI. Numărul maxim de participanți este de 27, așezați la mese distanțate corespunzător între ele și de prezentator. Epuizarea locurilor se va anunța oficial aici, pe event.

❗ CUM TE ÎNSCRII? Suni la 0755538878 și-ți rezervi locul. Va trebui să oferi numele și numărul tău de telefon mobil (trebuie să fie valid). Numărul de telefon va fi ținut confidențial și utilizat doar în cazul unei anchete epidemiologice, în condițiile actualei pandemii. Dacă înscrii mai multe persoane, e nevoie de numele și numerele de telefon ale tuturor.

❗ RĂSPUNDERE PERSONALĂ. Prin efectuarea rezervării, declari implicit pe proprie răspundere că, în ultimele 14 zile, nu ai avut și în prezent nu ai simptome asociate COVID-19, că nu încalci regulile privind izolarea/autoizolarea sau carantinarea. Răspunderea se extinde și în cazul mai multor persoane înscrise de o singură persoană.

❗ MĂSURI SANITARE. La intrarea în sală, participanților li se va măsura temperatura, iar cei cu temperatută mai mare de 37,3 grade Celsius nu vor fi admiși. Participanții își vor igieniza mâinile cu dezinfectantul pus la dispoziție. Pe durata prezentării, în incinta Decadance, este obligatorie purtarea măștii de protecție (care să acopere atât nasul, cât și gura). Vor fi disponibile măști la fața locului pentru cei care nu au deja

.► ACCESUL. Participarea la prezentare se face în baza unui suport voluntar recomandat de 30 lei/persoană, la fața locului.Un eveniment marca Rezistența Urbană
Cu sprijinul T H E N O W . trecutul la prezent
Partener Bucuresti Realistinstagram.com/thenow.ro
instagram.com/decadancebar

IMPORTANT: dacă renunțați la rezervare, anunțați, la același număr de telefon, pentru ca altcineva să poată beneficia de loc/locuri. Mulțumim!

Din aceeasi categorie

Back to top button