Mai e cineva zdravăn la cap în țara asta?

12 aprilie 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Știu, știu, mă repet: țară de cretini! Au venit niște jigodii și au zis că impozitul progresiv e rău. Drept pentru care toate gunoaiele ”analiști economici” s-au repezit în haită: ”se renunță la cota unică de impozitare! Face Olguța cota zero pentru salariile de până la 2000 de lei, și 10% până la 4000 de lei! Comuniștii dracului! Huoooooo!”

Las la o parte faptul că ăsta este sistem regresiv, până la urmă, cota maximă rămânând 16%. Pe noi trebuie să ne fută grija doar de bunăstarea bogaților? Trebuie să le plâng de milă ălora cu Rolls-Royce, care nu vor mai avea ce fura din bani publici? Măriri de salarii, nu. Deși patronii au primit, în guvernarea ”comunistă” a PSD cadouri fiscale consistente, de miliarde de euro. Reduceri de taxe și impozite, nu. Atunci, ce? Să vină ”dreapta”, să taie salarii și să mărească taxe și impozite, ca să fie bani de prăduit pentru prietenii politici? Mai e cineva zdravăn la cap în țara asta?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign