Istorie

Înțeleg că totul e OK cu fondurile europene, și ar fi fost și mai bine dacă n-ar fi existat Ponta.

Înțeleg că totul e OK cu fondurile europene, și ar fi fost și mai bine dacă n-ar fi existat Ponta. Deci muie Ponta! Și gata, ne-am scos! Prin 2018-2019 o să ne fie bine și cu fonduri europene. Asta e! Muie Ponta, cum ziceam! Bine c-a venit Ghinea, să ne scoată din neagra mizerie în care ne-au dus ticăloșii de comuniști! Aștept editorialul lui mântuitor din Dilema Veche! Patria și Ghinea! Jos coada de topor de la Bruxelles, care a îndrăznit să zică ceva de rău de minunea de la București! Huo!

Văd că musiu Ghinea este fericit, cu 0,18% absorbție fonduri europene din actualul exercițiu financiar, și ne aruncă în scârbă că nici alții nu fac mai bine, media pe UE fiind de 1,7%, zice el. Da, bă, dar la noi tot e de zece ori mai puțin! Și știi ce? E pentru că ai idei puține, și proaste!

De ce o fi îngrijorat Bruxellesul că România n-a tras un cent din fondurile alocate pentru exercițiul financiar 2014-2020? Doar își are guvernul său la București. Le-o fi frică de faptul că vede lumea cât de stupizi și fuduli sunt birocrații europeni, dar mai ales cât de incompetenți sunt? Eu zic că e de bine! S-o schimba dracului ceva și pe acolo, ca și pe aici…

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button