Hai, plimbă ursu! Adunătură de idioți!

15 noiembrie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Cred că știu de ce a atacat Iohannisla CCR desființarea a 102 taxe și impozite. În România totul se face pas cu pas. Azi o taxă, mâine o taxă, poimâine altă taxă. Cum să le tai pe toate 102 odată? Și el ce mai face încă trei ani la Cotroceni? Alea 102 taxe și impozite , desființate câte una pe săptămână, îi dădeau de lucru doi ani. Și vine Dragnea și-i ia pâinea de la gură? Așa un afront nu trebuie să rămână nepedepsit!

PS: economia își încetinește creșterea, lucru care-l ia prin surprindere și pe dolofanul ăla infatuat de la Consiliul Fiscal. Da, bă! Sigur că încetinește! Dacă o strâng de gât ”tehnocrații”, de unde să continue creșterea? Nu urlați voi că e nașpa, că trebuie umblat la consum? S-a umblat! La ce te așteptai? Să scadă consumul, și să crească economia? Hai, plimbă ursu! Adunătură de idioți!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign