Cum repară meseriașii din Chișinău

05 martie 2016 destin valah Lifestyle

Să presupunem că sunteți în Chișinău și nu mai funcționează televizorul. Stânga-dreapta, varianturi – nu lucrează și pace. Scoți din priză, verifici cablul, nimic. Cum procedăm în continuare?

Sunăm la firma furnizoare de cablu, să zicem Sun Communications. Domnișoara te îndrumă încolo-încoace, alte varianturi, rezultat nimic. Concluzia: vine mâine un specialist să repare. Când? Între nouă și unu.

Cu ajutorul lui Dumnezeu ajungem și la ziua de mâine. Specialistul ajunge la unu și jumătate. Tăcut și eficient ca o cobră, se învârte în jurul utilajului. Pleacă, revine, se mai învârte în jurul utilajului.

Specialistul își împachetează instrumentarul, televizorul e la fel de mort. Nu te poți abține și întrebi: ”Ce are?” Iar specialistul îți răspunde calm, privindu-te în ochi: ”Nu lucrează”. Refuză orice altă discuție și pleacă în drumul lui, spre zări senine.

Tag-uri: , ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign