Lifestyle

Rușii din Chișinău sunt niște căcăcioși

Deci rusoii sunt niște căcăcioși și muslimanii sunt băieți gigea. Să vă povestesc. În seara asta mi-a fluierat un robinet de la baie de m-a disperat. După o vreme robinetul s-a rupt și apa a început să curgă ca la piscină.

Am sunat propietăreasa, vineri seară, dificil. Am tras de toți robineții la vedere,nimica. Am luat vecinii la rând. Rusul cel viteaz de vizavi care își alintă nevasta ”iob tvoiu mati” miorlăia în spatele ușii și nu a vrut să deschidă. Restul rușilor de pe palier mi-au admirat prin vizor farmecul personal, au refuzat dialogul.

Vecina de sub mine (cu prima ocazie îi fut o degajare la jigodia de pekinez de o să-i schimb numele în Laika) a miorlăit din spatele ușii ”ne panimaiu moldavskii”. Fă tâmpito, mergi în baie că te inund!

Până la urmă am ajuns la apartamentul cu studenți muslimani. Băieți degajați, vorbitori de moldovenească. Au venit să vadă piscina și unul dintre ei a ochit un robinet pe care eu nu-l văzusem, problemă rezolvată. Salaam alekum, alekum salaam, să vă trăiască neamul. N-am mai strâns atâta apă cu cârpa din liceul militar.

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button