Cultura

CEL/CEA DE LÂNGĂ MINE

My.Roxa

 

Am început să scriu asta râzând că iniţial greşisem titlul şi intitulasem cam aşa: „Ce caut cu cel de lângă mine?” :))

Anyway ..

„Ce caut eu aici? ” sau ” Pe cine caut?” sunt întrebări destul de des folosite şi care sunt aproape imposibil să nu ni le fi pus şi noi măcar o dată în viaţă. Sau: „Am căutat peste tot ..unde naiba este?”

Se întâmplă de multe ori ca atunci când căutăm ceva (pe cineva, mai exact) să fie chiar în faţa noastră şi, pur si simplu, să nu-l observăm. Şi atunci când ni se ridică vălul de pe cei doi ochi frumoşi sau scăpăm de Alzheimer…voila !

Dorinţele noastre sunt, mai mult ca sigur, numeroase: să fie frumos/frumoasă, să aibă casă, să aibă maşină, să aibă bani, să fie.., să facă.., să dreagă..

Important este, zic eu, să posede acea calitate pe care tu ţi-o doresti cel mai tare (dacă are mai multe ..evident că nu e nici o supărare).

Există un început pt orice, trebuie să îţi dai seama ce cauţi ca să găseşti ce vrei. …

Ok, chimia, asta e baza -importantă de altfel – dar mai apoi urmează şi altele căci ea nu este decât întâlnirea feromonilor..

Eu personal (când eram mai tinerică) puneam mare preţ pe aspect. Nu că azi nu ar mai conta, că de-acolo vine şi chimia, trebuie să simţi cât de cât dorinţa aia că vrei să-l smotoceşti puţin aşa (haha!). Astăzi însă sunt atrasă de persoanele care mă fac să râd. Şi asta nu cred să fie vreo nebunie de-a mea sau numai a mea..

În jurul nostru găsim foarte mulţi oameni care devin sclavii simţurilor: fie că înşeală, fie că le place să cucerească, fie ca să-şi demonstreze orgoliului lor că sunt încă apţi pentru ceva anume. Slăbiciunea mea: oamenii care râd. În momentul în care percepi lumea în culorile râsului, cred că experimentezi o serie de alte senzaţii pe lângă. Iar asta mă face să pot fi fericită numai lângă un om alături de care pot râde. Nu pot iubi decât un om care să râdă cu mine.

Ţine minte însă: nici cel mai perfect machiaj nu are cum să-ţi schiţeze un zâmbet atunci când eşti trist şi descurajat..

 

 

Cel/cea de lângă mine

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button