Ce face starea de urgență din francezi!

28 februarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Ce face starea de urgență din francezi! Un bun cetățean, cu toate țiglele pe casă, își cumpără azi un pitic de grădină. Și de frică să nu-l spargă, îl puse pe scaunul din față, dreapta, al mașinii, și-i puse și centura. Și cum mergea el liniștit, fu depășit de niște motocicliști. Care, vigilenți, cum văzură țuguiul roșu al piticului, ițindu-se de pe scaunul mașinii, îl dădură pe goarnă poliției pe șofer. Pentru răpire de persoane. Iar acum, după ce povestea a ajuns în presă(normal, că altceva mai bun de făcut decât s-o dea pe surse Poliția nu are nicăieri în lume), francezii se tăvălesc de râs. Minus fericitul proprietar al piticului de grădină, care era s-o pățească grav. Noroc că francezii n-au încă nevricoși cu deștu ușor în trupele de intervenție. Că dacă erau ăia din SWAT se intoxica scurt cu plumb.

Update: e ca în bancurile cu Radio Erevan. Vigilenții au reclamat că un individ merge pe marginea unei autostrăzi cu un copil la subsuoară. Înhățat de polițiști, tipul a recunoscut că a furat piticul de grădină. Care pitic a fost adoptat de polițiști!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign