Veniră, muică, tehnocrații! Altă viață, alt parfum!

28 februarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Avem programele : ”Prima casă”, ”Prima mașină”, ”Prima centrală termică”(da, da, de pe vremea lui Moliceanu!). Au fost gândite, ce să vezi, de ticăloșii ăia de politicieni, fir-ar mama lor a dracului de corupți, care corup ei poporul neștiutor cu pomeni electorale!

Veniră, muică, tehnocrații! Altă viață, alt parfum! Acum avem programele ”Primul prezervativ”, ”Primul sărac bogat”, și, bomboană pe colivă, ”Primul chiabur”. Că cum să-i zic ”intenției” lui Julien de a prezenta un program privitor la ”dezvoltarea clasei de mijloc la sate”? Oricum, restul rămâne la fel și după programul ăsta. Că și clasa de mijloc de la sate tot la căcăstoarea din fundul curții(numită admirativ RFG!) se duce! De unde canalizare, apă curentă și alte invenții comuniste, gen școală, dispensar, cămin cultural, agent agricol, poliție rurală, electrificare, etc. ?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign