Aviz ”corporatiștilor”, că și ei e oameni ai muncii!

03 martie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

În cazul ”Brădet” am văzut prima manifestare publică articulată a ceea ce ne lipsea, adică naționalismul economic(nimic reprobabil în el!), și primul primul protest public articulat împotriva distrugerii capitalului autohton. Nu mai era vorba despre ceva ”îmbogățiți de revoluție”, gen Patriciu, Popoviciu, Tender, Voiculescu și compania(deși avem multe de discutat și în cazurile lor). Era vorba despre un patron român, care a plecat de jos, de la firul ierbii, a răzbit prin muncă și seriozitate, a creat locuri de muncă.

Și mai e ceva îmbucurător: începem să prețuim locul de muncă. Frenezia cu care tot felul de cretini, sinecuriști pe la BNR și prin alte instituții ale statului, aplaudau distrugerea locurilor de muncă, frenezie susținută de propagandiștii ”sistemului”, începe să fie sancționată. Era și timpul. Pentru că guvernul pulii tehnocrate se pregătește să desființeze noi locuri de muncă, iar Gestapoul Lulutzei se întrebuințează și el din greu în același scop. Dacă e luptă de clasă, de ce nu? Orice mijloc este bun, când este vorba să-ți aperi locul de muncă. Aviz ”corporatiștilor”, că și ei e oameni ai muncii!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign