Cultura

Atentia distributiva la barbati

de IVO Bobal!

Ca tot imi spunea Raluca sa scriu si despre asta, no, uite, aici este raspunsul meu:

Nu exista!

Si cu exemplu: Ce face un barbat atunci cand conduce masina si se pierde? Care este primul lucru pe care il face?!

Raspuns: Da radioul mai incet, pentru ca nu se poate concentra la doua lucruri deodata. Nu poate sa se uite si in navigatie si sa si dea din cap pe AC/DC.

Creierul barbatilor pe partea de multitasking este varza, nu este atat de dezvoltat precum cel al femeii. Deci nu-i ca nu vrem, ci pentru ca nu putem. O femeie poate sa gateasca, sa faca curat, sa vorbeasca la telefon, sa scrie pe fb, sa caute pe net ceva, toate aceasta fara sa piarda sirul, sau sa uite unde a ramas cu una sau cu alta.

Motiv pentru care probabil sunt si certuri in cupluri, atunci cand tu te uiti la meci, te joci pe playstation, sau mai stiu eu ce faci, pai tu nu vezi si nu auzi ce se intampla in jur, iar femeia aia draga din viata ta iti reproseaza ca nu o asculti. Deci nu-i vorba ca nu vrei, este vorba ca nu poti, fizic sau mental, nici nu stiu cum sa-i spun.

Iar cand suntem la bere si uitam sa va sunam, nu este pentru ca nu vrem, ci, ma repet, pentru faptul ca nu putem concentra la mai multe sarcini deodata. Drept urmare, nici la agatat femei nu ne putem concentra, pentru ca deja suntem angajati total in a bea berea cu baietii.

Concluzia: La proba de multitasking: Femei vs. Barbati: 1-0

Atentia distributiva la barbati

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button