Arhivele britanice au desecretizat dosarul Kim Philby (parțial)

18 martie 2016 destin valah Lifestyle

Londra a scos pe internet o parte din dosarul Kim Philby, îl știți, englezul recrutat de sovietici prin 1930 și puțin, ajuns mare șef în serviciile britanice, care până în 1963 a furnizat informații de top Moscovei, după care a fugit în URSS.

Dosarele le găsiți aici, este o cantitate imensă de informație, prin presa britanică vor apărea ceva articole explicative. Nu știu dacă voi avea timp să citesc aceste dosare și să scriu ceva despre ele (un sfat: dacă le vreți descărcați-le repede, sunt gratis cam trei luni de zile după care nu mai sunt gratis).

Treburile sunt clare cu Kim Philby și tovarășii lui, dosarele scoase acum pe internet nu cred să aducă lucruri noi. Ideea este că alții reușesc să facă publice astfel de dosare, la noi încă sunt secrete planurile de operații ale armatei din Primul Război Mondial. Chiar nu glumesc.

1990_CPA_6266

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign