Vreți sa fim tara demnă de UE?

18 martie 2016 destin valah Istorie
de Theodora Rahella

O tara in care parca totul e facut pe invers. O tara care arde, iar baba se piaptănă. O tara in care se muta atenția opiniei publice mereu pe niște nimicuri pentru a lasa Capetele Luminate sa-si faca jocurile in continuare.
Sunt fumătoare, insa pot înțelege si opinia unui nefumător. Cu toate astea, nu pot înțelege de ce nu poate exista o cale de mijloc. Cunosc restaurante care au, pardon, aveau locuri separate pentru nefumători. Ceea ce inseamna ca fiecare se simțea respectat.
Personal, va zic asa. Fac ceva pe legea voastră. O sa va aplaud cand veți impozita banii pe care biserica ii primește de la cetățeni. O sa va aplaud cand veți investi bani in educație si in sănătate. Cand n-o sa mai vad copii stand in sali de clasa care mai ca pică pe ei, iar iarna se încălzesc la sobe si wc-ul il au in curte. O sa va aplaud cand n-o sa va mai vad obraselele sfidând orice bun simt conducându-si bolidurile pe care le-au achiziționat cu mare sudoare. O sa va aplaud cand o sa va pese de persoanele de vârsta a 3 a pe care le scoateți din sistem si ii uitați intr-un azil (asta daca isi permit). O sa va aplaud cand n-o sa mai furați ca dracii si cand o sa faceți ceva util cu tara asta. Cand n-o sa mai faceți autostrăzi de mântuială.
Vreți sa fim tara demnă de UE?
Începeți cu ce v-am enumerat mai sus! Asta inseamna Civilizație!
Pana atunci, scutiți-ma de legile voastre de ….!

Tag-uri: , ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign