Istorie

”Apocalipsa economică pentru proști”

de Constantin Gheorghe

Bă, futu-i Dumnezeii mă-sii de țară! ”Nu avem creștere economică sănătoasă!” zice mumia care ”consiliază” mumia lui Isărescu. De ce, mă? De ce pula lui Hector nu-i sănătoasă? Pentru că e ”pe consum”? Și ce dacă? Dacă imbecilul ar fi citit(sau, mai corect, ar fi citit ONEST!) datele statistice, ar fi văzut că, de fapt, cel mai important factor de creștere l-a reprezentat încărcarea capacităților de producție din industrie. E pe făcute, înainte de a fi pe păpate! Și e 5,8% pe primul semestru!

Altă imbecilitate, din manualul ”Apocalipsa economică pentru proști”: creșterea economică nu se vede în buzunarul oamenilor. Atunci cine dracu face consumul ăla ”ne-bun”, care cică a dus la creșterea economică? Au venit extratereștrii?

E așa o nostalgie după frumoșii ani ai guvernării băsescu-boc, încât mai c-ai vrea niște tăieri de salarii, de pensii, un TVA la 30% și o cotă unică la fel. Nu cumva să aibă PSD vreun merit în această creștere economică, pe un program de dreapta ce n-a aplicat nimeni în România până acum. Nu-i nimic! Dacă băsism economic dorim, asta vom primi. Și n-o să-l putem duce!

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button