FeaturedIstorie

”Vreau Catedrală!” Uite așa, de-al dracului!

de Constantin Gheorghe

Sunt, cum am spus, ateu. N-am dat cinci bani Bisericii, alții decât banii alocați prin Bugetul de Stat, alimentat și de mine cu taxe și impozite. În virtutea unei chestii, numită ”contract social”. Am nemulțumirile mele față de Biserică și de unii dintre slujitorii ei.

Dacă însă acum vine cineva și zice ”Bă, dă un leu pentru Biserică!” am să-l dau. Și am să vă spun de ce. Nu pentru că mă încântă măgăoaia aia din vârful dealului. Ci pentru că tot din banii mei sunt plătite tot felul de jigodii, aciuite prin ONG uri de ”utilitate publică”, jigodii care au dus și duc o politică anti-românească și anti-socială de o violență pe care nimeni nu îndrăznește s-o combată. Acestor gunoaie li se datorează multe dintre condițiile puse de FMI, de BM și CE României, care au generat o imensă suferință socială.

Așa că or încetează și finanțarea acestor jegoși, ori este finanțată în continuare și cea mai mare organizație a societății civile, BOR. Iar forma mea de protest este: ”Vreau Catedrală!” Uite așa, de-al dracului!

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button