FeaturedLifestyle

Vezi care sunt semnele care îţi arată că te iubeşte cu adevărat

Vă mai amintiţi jocul acela din copilărie când rupeam petalele florilor întrebându-ne dacă băiatul de care ne plăcea era la rândul lui îndrăgostit de noi?

Este refrenul pe care îl îngână multe femei atunci când se implică într-o relaţie: Cum îmi dau seama dacă mă iubeşte?
Cuvintele „te iubesc” sunt cele mai anticipate în orice relaţie pentru că reprezintă un angajament ferm şi îl transformă bărbatul cu care te vezi în partenerul tău.
Dar în cazul în care te întrebi dacă te iubeşte, poate că următoare întrebare pe care ar trebui să ţi-o pui este „de ce am îndoieli?”
De ce ai această senzaţie care te face să pui la îndoială iubirea lui pentru tine? Răspunsul este important pentru că indiferent de câte ori îţi spune cuvintele, trebuie să te gândeşti dacă simţi cu adevărat că aşa este sau sunt doar atât: cuvinte.

Iată 3 feluri prin care îţi poţi da seama dacă partenerul tău este cu adevărat îndrăgostit de tine:

does-he-really-like-me1. Te face să te simţi specială
Acesta este unul dintre cele mai importante ingrediente în orice relaţie amoroasă. Sunt sute de lucruri pe care un bărbat le poate face pentru a-ţi arăta că ocupi un loc deosebit în viaţa lui. Cele mai evidente dintre acestea sunt faptul că este atent la tine şi la ceea ce vrei, faptul că se preocupă de bunăstarea ta, faptul că se străduieşte mereu să te facă fericită prin gesturile şi prin vorbele sale şi mai ales faptul că te face să te simţi iubită prin tot ceea ce face.
A te simţi specială pentru un bărbat este exact asta: un sentiment. Pur şi simplu îl ai sau nu.

3977328346_e64a2bb6f9_b2. Nu încearcă să te schimbe
Acest semn apare de obicei după o vreme în relaţie aşa că este bine să fii atentă la el. un bărbat care nu este sigur de sentimentele sale pentru tine va începe să găsească lucruri pe care vrea să le schimbe. Problema este că nu prea poţi iubi şi judeca pe cineva în acelaşi timp fără ca relaţia să devină toxică.
Dacă nu te ridici la nivelul aşteptărilor lui, probabil că nu eşti persoana pe care o caută, ceea ce nu este un lucru rău în sine. Înseamnă doar că trebuie să îţi analizeze cu atenţie emoţiile şi dorinţele şi să acţioneze în consecinţă pentru ca amândoi să vă găsiţi fericirea, indiferent că o faceţi împreună sau nu.

landscape-1429029126-pb-and-j3. Are încredere în tine
Dragostea înseamnă intimitate, a lăsa o altă persoană să vadă ceea ce nu vede oricine la tine. Este una dintre nevoile primare pe care iubirea adevărată le satisface.
Cu toţii ne dorim să ne putem împărtăşi cele mai ascunse gânduri şi sentimente cu o persoană de încredere. Femeile sunt ceva mai deschise şi mai experimentate în acest sens, pe când bărbaţii au nevoie de puţin ajutor din partea partenerei, care trebuie să le arate că sunt dispuse să înţeleagă fără a judeca.
Faptul că un bărbat face acest pas şi se deschide în faţa ta conferă profunzime şi însemnătate relaţiei voastre, aşa că nu subestima faptul că îţi spune ce are pe suflet pentru că este felul lui de a face un pas înainte şi de a-şi arăta iubirea faţă de tine.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button