Unde au fost tot timpul ăsta?

05 mai 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Scriu despre dezastrul care ne așteaptă din cauza lipsei forței de muncă de cel puțin șase ani, dacă nu de mai multă vreme. Politica salariilor mici a generat o catastrofă economică de proporții apocaliptice. Nimeni nu se întreabă de ce, cam din 2007, de când am devenit membru al UE, niciun proiect, public sau privat, nicio investiție, nu se mai finalizează la timp? De ce nu finalizăm, când începem să construim, infrastructuri? De ce o iau la vale autostrăzile? De ce cad tavanele peste bolnavi, în spitale renovate? De ce avem tot mai multe diagnostice greșite? De ce avem funcționari tot mai prost pregătiți?

Abia acum descoperă dezastrul firmele de recrutare a forței de muncă? Unde au fost tot timpul ăsta? Au atras atenția asupra problemelor? Sau s-au mulțumit să dea din umeri, și să caute în continuare sclavi pentru plantațiile multinaționalelor?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign