Taximetria se practică fără sunet la ieșire în Chișinău

08 ianuarie 2016 destin valah Lifestyle

Taximetriștii Chișinăului sunt de foarte multe feluri. Am întâlnit unul în papuci și cu unghiile de la picioare netăiate de secole, dar cu mâinile extrem de îngrijite. Nu am întrebat nimic.

Trebuie reținut faptul că atunci când comanzi un taxi prin telefon în Chișinău trebuie să știi exact unde ești și unde vrei să ajungi, adică să spui adresa corectă: stradă și număr (deocamdată nu se cer codul poștal și colegii de armată ai vecinilor). Domnișoara îți spune apoi prețul cursei și te roagă să aștepți ”un sunet”. Sunetul vine în câteva minute printr-un apel telefonic: o voce înregistrată îți spune sacadat ceva de genul ”Dacia – albă – numărul – șapte – nouă – trei – în – patru – minute” și încheie cu misteriosul mesaj ”Ieșiți fără sunet la ieșire!”

Fără să faci zgomot, te prezinți la locul de întâlnire cu taxiul.

http://www.kishiniov.eu/ro/

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign