FeaturedLifestyle

Afla care sunt trasaturile ce fac o femeie sa fie irezistibila!

Ce face o femeie irezistibila? Parul matasos, machiajul perfect, picioarele lungi si talia de viespe? Nu. Ceea ce am descris mai sus este o papusa Barbie. O femei irezistibila este o femeie adevarata pentru ca aici vorbim despre ceva mai mult decat aspectul fizic. Vorbim despre calitatile care iti apartin intreaga viata si care surclaseaza fizicul intotdeauna, facand orice femeie sa devina irezistibila.

femeie inteligenta1. Este increzatoare

Isi demonstreaza abilitatile si se mandreste cu ele pentru ca are incredere in ea insasi. Nimic nu este mai atragator decat siguranta de sine.

2. Este sincera cu ea insasi si cu cei din jur

Sinceritatea este o calitate deosebita, pe care oricine o poate aprecia. O femeie sincera iti va spune intotdeauna ce gandeste si va sti ce vrea pentru ca nu se minte singura.

3. Are un scop

Stie ce vrea in cariera, in plan personal si de la relatiile cu cei din jur si munceste pentru tot ceea ce are. Ea nu pluteste pur si simplu, asteptand ca viata sa se intample, ci este mereu in miscare pentru a obtine ce vrea.

4. Are grija de sanatatea eiFemeie-dieta

Intelege cat de important este sa aiba grja de lucrurile care conteaza cel mai mult si stie ca un corp si o minte sanatoasa necesita un efort pe care nimeni nu il poate face in locul ei.

5. Tinde intotdeauna spre ceva mai bun

Niciodata nu termina de invatat. Lumea este vasta si plina de informatie, iar viata este cel mai bun profesor. O femeie adevarata recunoaste ca nu stie tot si isi doreste sa evolueze in mod constant si nu sa stagneze.

6. Nu ii este frica de esecuri

Esecurile fac parte din viata, iar o persoana puternica va sti ca nu trebuie niciodata sa te lasi paralizat de frica sau de infrangeri. Ea se va aduna, va invata din greselile sale si va merge mai departe cu hotarare.

cuplu barbat femeie tineri beau restaurant7. Stie ce este cu adevarat important

Stie cand trebuie sa isi puna familia, prietenii si oamenii dragi pe primul loc si ce conteaza cu adevarat pentru ea. Prioritatile sale nu se schimba de la o zi la alta si va avea intotdeauna in vedere binele ei si al celor apropiati.

8. Este puternica

Nu ma refer la forta fizica, ci la cea mentala si emotionala. Nu depinde de cei din jur, ci se bazeaza doar pe ea insasi pentru a face fata provocarilor pe care i le pune viata in cale.

9. Nu judecafemeie tanara inteligenta

Cu toate ca este dificil sa nu aiba anumite preconceptii in cultura actuala, face tot posibilul sa nu ii judece pe cei din jur fara a-i cunoaste atat pe ei cat si situtia in care se afla.

10. Are respect si consideratie pentru cei din jur

Se gandeste mereu la ceilalti, la ceea ce vor, la ceea ce simt si incearca sa le respecte opiniile. O discutie cu adevarat productiva si santoasa inseamna sa il asculti pe cel din fata ta si sa incerci sa ii intelegi punctul de vedere inainte sa spui sau sa faci ceva pripit.

11. Este responsabila

Nu cauta scuze pentru ceea ce face, ci isi asuma intotdeauna responsabilitatea pentru actiunile sale pentru ca deciziile ei sunt doar ale ei, iar nimeni altcineva nu poate fi invinuit pentru acestea.

femeie tanara pistruiata12. Este realista

Stie cu ce sau cu cine se confrunta, stie ce vrea si ce se poate, stie care sunt limitele ei si ale celor din jur si nu isi face iluzii sau planuri nerealiste niciodata. Ea este o femeie matura si echilibrata, este o femeie cu picioarele pe pamant si stie ca viata poate fi cu mult mai dificila si mai complexa decat ne imaginam uneori. Ea este un om complet.

sursa-http://bucurestifm.ro/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button