Superficialitatea

21 iunie 2016 destin valah Cultura

My.Roxa

Superficialitatea este „calitatea” oamenilor slabi.

Este plină lumea de oameni nu neapărat falşi, dar superficiali. Superficiali în ceea ce fac, superficiali în ceea ce gândesc şi superficiali chiar şi în ceea ce simt. Trist, nu?

Aceşti oameni nu pot duce la bun sfârşit un lucru, nu îl pot desăvârşi sau, mai rău, îl finisează, dar eronat. Evident că rezultatul este dezamăgitor, defectuos şi deficitar, nu se ridică nici la standardul minim, ca să zic aşa, iar uneori poate lua amploare atât de mare încât pune în pericol alte lucruri, sentimente şi chiar viaţa. Ia exemplul unui baraj construit prost…

De multe ori stau şi mă întreb dacă superficialitatea este de vină sau sunt alte cauze. Oricum văd că superficialitatea a ajuns să fie „la modă”. Chiar şi atunci când X îl „cântăreşte” pe Y şi îl clasifică imediat după haine (negândindu-se că poate omul ăla abia are bani să se întreţină de astăzi pe mâine), după locurile în care se plimbă etc, iar adevărata valoare este lăsată undeva în urmă….muuuuult în urmă. Aparenţele de cele mai multe ori înşeală, dar superficialitatea este cea care ne omoară de fapt.

O să închei aşa: superficialitatea este o piesă de teatru jucată de cel care se crede pe o scenă, însă care nu a văzut niciodată una ..

 

Superficialitatea

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign