Să ne trăiască!

09 februarie 2016 destin valah Istorie, Lifestyle
de Constantin Gheorghe

Am aflat că s-a înființat o ”poliție a doctoratelor”, din spatele căreia rânjește cunoscuta rectitudine morală a lui traian băsescu. Prima victimă a noii poliții a fost Bușoi, ce rimează cu coi. Asta e cu rimele!

Cât o s-o mai ținem cu prosteala asta cu doctoratele? Oricum, din motive pe care nu am chef să le înșir acum, au devenit irelevante, pentru că banalizate de masificarea educației superioare. Plagiatul ar trebui reconsiderat. Pentru că nu e suficient ca un calculator să compare niște texte, și să găsească părți asemănătoare sau identice între o teză și niște alte teze, volume publicate sau articole. Nu. Caracterul original sau nu al ansamblului trebuie să conteze. Or asta n-o face softul. Că nu are cum. Iar oamenii, din păcate, fac acum partizanat politic.

În rest, cum spuneam, etalonul moralității a ajuns traian băsescu! Să ne trăiască!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign