Românul nu poate să nu dea el cu mucii în fasole!

26 ianuarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Românul nu poate să nu dea el cu mucii în fasole! Vine amărâtul ăla de-i premier la Moldovika. Și Cioloș și Iohannis îi recită, ca papagalii, din catehismul FMI, cerându-i ăluia să ”facă reforme structurale”, dacă vrea să vadă bani de la noi.

Acum, dacă ăla ar fi avut coaie – dar n-are! – le-ar fi amintit idioților că fix asta ne-au cerut de curând și nouă FMI și CE: ”angajament în favoarea reformelor structurale”, altminteri vedem și noi pula în loc de bani.

Ce nu știm, nici noi, nici moldovenii, e ce mama dracului înțeleg ăia prin ”reforme structurale”. În general, înțeleg ce vor ei. Orice, ca să justifice jaful din bani publici, deposedarea statului de bunurile sale. Ceea ce, în cazul Moldovei, este o condiție fără sens: băieții au făcut atâtea reforme structurale, că nu le-a mai rămas nimic de furat, pardon, restructurat. La noi mai e câte ceva de restructurat, prin energie, prin servicii publice: CFR, Tarom, Transelectrica, Transgaz, Nuclear și Hidroelectrica, educația și sănătatea.

Asta e: avem și noi pe cine fute, că până acum am fost doar futuți. Dar ce satisfacții poți avea cu asta?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign