Întreb doar…

26 ianuarie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Eu n-aș fi atât de senin în legătură cu ”CEDO a interzis botezul”. Faptul că avem turme de ”jurnaliști” imbecili, care au făcut din meseria asta o oroare, nu mai e o noutate, ci o fatalitate. Faptul că s-au găsit atâția români să creadă năzdrăvănia e mult mai periculos. Anularea spiritului critic este aproape totală. Românii sunt gata să creadă orice astfel de idioțenii, pentru că au fost condiționați să creadă asta. Orice e rău vine fie de la ”politicieni”, identificați cu parlamentarii, și la UE. Și atunci niște ticăloși profită de această condiționare pentru a ne servi tot felul de nebunii. Fie pentru rating-ceea ce ar cazul fericit-fie pentru a atinge alte scopuri, deloc inocente.

Nu e cazul să ignorăm astea. Pentru că acum a fost cu ”botezul”, mai acum ceva ani cu interzicerea tăierii porcului. Dar când au fă fie lucruri cu adevărat serioase, care pot da foc țării? Precum ”corupția ucide!”, spre pildă, dar la o scară cu mult mai mare, și cu o miză pe măsură. Cum o scoatem la capăt, cu niște spălați pe creier, gata să creadă orice? Întreb doar…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign