FeaturedIstorie

România este un tragic eșec.

de Constantin Gheorghe

Ca să nu mai existe confuzii: România nu mai are un partid de stânga. PSD e mort. Cine l-a ucis? Grupul de la Cluj. A răposat odată cu demisia lui Ponta din fruntea guvernului. A murit după o lungă agonie, de zece ani, după ce a fost condus de niște nulități politice.

O țară profund marcată de sărăcie, cea mai săracă țară din UE, își permite luxul de a nu avea un partid cu măcar câteva palide preocupări sociale. Acest eșec este un eșec colectiv, până la urmă. Este eșecul inculturii politice și al prostiei pure și simple. Scârba de politică este motivul perfect pentru a transforma o masă amorfă de nefericiți în sclavii capitalului.

România este un tragic eșec. Este un stat eșuat, la fel cu altele din lumea asta plină de mizerie și de suferință. Dar este singurul stat eșuat din UE, iar asta chiar e o performanță. Am plecat pe un drum fără întoarcere. Ne vom afunda și mai mult în mizerie și sărăcie. Violența socială va urma curând și ea. Emigrația din motive economice se va accelera. Societatea va fi tot mai puțin performantă. Educație mediocră, sănătate precară, lipsa speranței. Și pentru ce? Pentru că ne este lene să gândim? Atunci să rămânem slugi pe vecie! Atât vrem, atât primim!

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button