FeaturedIstorie

POPORUL E NAROD SI STIINTA E NAUCA

de Ioana Rascanu
Printre stiri cu hoti, morti, paduri macelarite, Basescu care inghite de la Oprea, DNA, Codruta, coruptia…zac articole si comunicate despre Bac, loaze si promovabilitate.

Loaze multe, promovabilitate jumatate. Mai intai au fost subiectele – parintii loazelor se dadeau de ceasu mortilor ma-sii pe on line, pe live, pe breaking news, ca loazele au fost persecutate si executate cu subiecte grele sau gresite . Evident, loazele erau neprihanite.

Acum, sfarsitul a incoronat opera, cu ziceau romanii. Au aparut rezultatele…3 la romana, 2 la matematica, 2 la purtare si-o inima mare, cum zice Parazitii.

Societatea civila se intreaba „De ce?” si evident „Quo Vadis?’…la intrebarea 1 – raspunsul ar fi cu 2 variante: a) „De aia !” pentru ca loazele nu invata, nu citesc, nu au nici un fel de angajament sau responsabilitate. Profesorul doar te indruma, nu iti toarna minuni cu palnia in urechi. Tu, loaza, muncesti acasa, cu caietul, creionu si colegu mai destept, zi de zi, nu cu o luna inainte de Bac. Tu, parinte, verifici periodic mersul lucrurilor si tragi loaza de maneca, de urechi, daca esti mai taliban si ii amintesti ca e responsabil.

Si varianta b) pentru ca sunt redusi mintal, configurati genetic gresit sunt NAROZI si sunt MULTI !!!!!! Nu degeaba in toate limbile slave „NAROD” inseamna POPOR, PULIME, PROSTIME.

Vina o poarta nu doar materialul genetic prost ci si materia predata, stiinta, care e confuza, e NAUCA…Nu degeaba in toate limbile slave „NAUCA” inseamna STIINTA. Materia predata e invechita, prost structurata, de proasta calitate, predata de prosti.

Cat despre intrebarea 2 – „Unde ne ducem?” – raspunsul ar fi : unde se duce orice turma fara pastori in gura lupului, in prapastie, in stana altuia mai hotz…

Cu parere de rau, dar futurul e cam futut…

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button