Păi, ce făcurăm, bă băieți?

26 iunie 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Australia traversează o gravă criză de putere. Nu, nu e cu politică, e cu buleftrică. E criză cronică de electricitate, deci companiile australiene pun coada pe spinare și se cară spre zări mai luminoase, cu buleftrică la bec.

Păi, ce făcurăm, bă băieți? Nu mai e cu piață, cu cerere și ofertă? Dacă e cerere, spune manualul de economie, cineva sesizează oportunitatea și se apucă de construit centrale electrice. Care clasice, care cu fofeze, care cu energie solară. A, profitul nu e instantaneu, și trebuie să mai și muncești pentru profit, să investești, nu doar să tragi mausul de coadă!

Uite că capitalismul a inventat una mai bună: ajustezi economia la dimensiunea producției de energie, delocalizând, decât să aduci oferta în echilibru cu cererea. Mișto, nu?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign