Orice soluție naște noi probleme.

24 noiembrie 2017 destin valah Istorie

Cum vă spun, orice soluție naște noi probleme. Brexitul a părut o soluție. Doar că britanicii au uitat de un mic, foarte mic amănunt: complexitatea. Iar cea mai crâncenă problemă a complexității, în economia globală, se numește reglementare. In principiu o economie trebuie să opteze pentru un set de reguli, vezi calitatea în industria alimentară, standarde de poluare, etc. Standarde care pot fi fi și bariere netarifare, dacă te duce mintea. Și pe unii îi duce.

Cine impune modelul lui de reglementare domină economia mondială. Fără glumă! Acum la la acest nivel a ajuns războiul economic global. Și, se pare, tot mai mulți optează pentru modelul european. Britanicii și-o vor lua grav, deși probabil multe entități economice britanice vor opta pentru a păstra modelul european de reglementare, de vreme ce piața unică europeană rămâne principala direcție a exporturilor britanice.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign