Nu-i mișto lumea în care trăim?

13 decembrie 2015 destin valah Istorie

de Constantin Gheorghe

A mai văzut vreunul dintre voi vreo veste despre Grecia, alta în afară de obișnuita numărătoare a morților și eșuaților din bărcile cu care debarcă ”refugiații”? Acum, că distracția referendumurilor și alegerilor s-a terminat, iar grecii s-au ales cu o nouă tură de austeritate, cui îi mai pasă de Grecia? Syriza nu mai e bau-baul Europei, Tsipras e băiat bun, jandarmii se pupă cu protestatarii și rad împreună o berică, la umbra Acropolei. Nu-i mișto lumea în care trăim?

PS: că veni vorba. Astazi e turul doi al alegerilor regionale din Franța. În cât timp uită lumea o eventuală victorie a FN? O săptămână? Două? Trei? Atentatele de acum vreo lună au și fost uitate. Aia cu jaful de la Chopard, de ieri, din dugheana firmei, aflată la 60 de metri de Palatul Elysee, spune tot! Pe băieți i-a durut în cur de starea de urgență și de cătanele care bântuie prin Paris. Îndrăzneții înving!

Tag-uri: ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign