Nicio milă pentru proști!

24 aprilie 2017 destin valah Istorie

M-am săturat de demagogia asta jegoasă a presei! Bă! De asigurări au auzit ”țăranii”? Dacă da, să-și asigure culturile! Să nu aștepte pomana statului! Că de plătit nu prea plătesc statului de la care așteaptă ajutor nici taxe, nici impozite. Și nu eu am distrus plantații, sisteme de irigații, silozuri, grajduri, fabrici de nutrețuri, și altele asemena. Țăranii au făcut-o! Acum să sufere! Nicio milă pentru proști!

Cât privește diverșii investitori care acum se vaită, deși nu știu dacă au vreo pagubă de pe urma vremii din ultimele zile, ei nu fac decât să pună presiune pe buget, poate le-o pica o pomană, ceva. Întâi să se ducă la firmele de asigurări, după aia să ceară de la stat, adică de la noi toți. Și când e vorba de preț și de calitate, ne-o trag fără milă. Deși subvențiile sunt date tocmai pentru a menține prețurile alimentelor accesibile pentru toți.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign