Misterioasele dispariții ale taxiurilor din Chișinău

01 februarie 2016 destin valah Lifestyle

Taxiurile din Chișinău nu sunt ca taxiurile din alte părți ale lumii. V-am explicat aici cum se comandă un taxi telefonic, dar sunt și alte chestii pe care trebuie să vi le spun.

Puteți avea surpriza să nu găsiți nici un taxi în tot Chișinăul. Există anumite momente astrale când alinierea planetelor, lucrările agricole, ghinionul sau condițiile meteorologice nefavorabile duc la dispariția taxiurilor. Pur și simplu dispar fără explicație, ca dinozaurii. Numerele de telefon sună ocupat, pe stradă nu le vezi – sau dacă reușești să plasezi o comandă telefonică aceasta nu este satisfăcută.

Dispariția taxiurilor în Chișinău este un fenomen episodic, dar care nu poate fi prevăzut, nu pare să se supună vreunei reguli. Se poate produce dimineața, seara, în zile lucrătoare sau zile declarate oficial sărbători religioase sau civile. Taximetriștii neagă că ar exista un astfel de fenomen, te mint în față spunându-ți că au lucrat toată ziua de ieri – însă licărul din privire îi trădează că mint. Nu există leac, pur și simplu se întâmplă.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign