Mândria de a fi români ne cocârjează…

05 aprilie 2018 destin valah Istorie

Sunt indignat până peste poate de ticăloșia elitelor intelectuale, care tac adânc, într-un moment în care stafia totalitarismului rânjește iarăși prin România. Așa au tăcut și în vremea lui Ceaușescu. Mai mult, și atunci, și acum, cei mai mulți au lins și ling cu voluptate cururi de tirani, că acum avem cel puțin o companie de clone ale lui Ceaușescu.

Am uitat eu, sau nimeni nu protestează pentru că în universitățile lor, la Cluj și la Timișoara, predă un Pinochet în mizerie morală, numitul Coldea? Ăia cu #rezist, viitorul de aur al națiunii, studenți, de, tac și ei mâlc, iar cei de la Institutul Național al Magistraturii demonstrează împotriva dreptului Parlamentului de a legifera, și se închină și ei zeilor totalitarismului ”democratic”!

Altminteri mândria de a fi români ne cocârjează…

de Constantin Gheorghe
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign