Încă o tâmpenie monumentală.

10 martie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Bine, ca de obicei, prost cum sunt, nu înțeleg. Azi BCE a redus niște dobânzi. De la -0,30% la -0,40% la depozitele peste noapte ale băncilor comerciale. Adică le-a zis: ”Bă, băieți! Vreți să parcați niște multe miliarde de euro la noi în bătătură? Ia săriți cu banu! Nu vă convine? Găsiți niște proști, vindeți-le banii ăia, și câștigați și voi un ban grămadă!”

Încă o tâmpenie monumentală. Pentru că nu banii lipsesc pe piață, pentru a relansa creșterea economică. Problema este că ăia care pot relansa economia, consumatorii/producători, nu au bani să consume. Pentru că muntele ăla de bani e prost distribuit. Adică e la ăia care NU consumă, pentru că au tot ce le trebuie! Așa că pot face orice ăia a lui Draghi, nu se va întâmpla nimic. Au mai dat bani băncilor. Și economia e tot în căcat…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign