Haideți, bă!

27 noiembrie 2015 destin valah Istorie

de Constantin Gheorghe
Haideți, bă! ”FMI are serioase rezerve că România îndeplinește condițiile necesare pentru a beneficia de un acord de tip Flexible Credit Line.” Aha! În prezent doar trei țări se bucură de acest statut: Polonia, Columbia și Mexic”
Sunteți nebuni? Columbia și Mexic, două narco-economii, cu zone uriașe din teritoriul național aflate, practic, în război civil? În condițiile astea FMI crede că acolo există cele trei fundamente pe care se aşează acest tip de relaţie, adică:
Statul are un fundament economic şi un cadru instituţional puternic
Statul implementează- şi are un istoric substanţial de implementare – politici corecte şi puternice
Statul rămâne angajat pe viitor în promovarea acestor politici”?
Vă dați seama ce-și bat ăștia joc de noi? Iar veselia indecentă a cretinilor care se bucură că România nu se ”califică” în aceeași ligă cu două țări distruse de proastă guvernare dovedește, o dată în plus, că suntem o țară de căcat, care-și merită soarta.
Cât privește Polonia, relația cu FMI este mai degrabă recompensa pentru că joacă rolul de cal troian american în UE, decât recunoașterea unor merite în buna guvernare. Asta e: când vor să te jupoaie, te fac din vorbe!

Tag-uri: , ,
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign