Este foarte bine când nu ieși la vot!

06 iunie 2016 destin valah Istorie

M-am bucurat să aflu că azi au votat abia 30% dintre bucureșteni. Cam mulți după părerea mea, trebuie atinsă o participare la vot de 10-15%. Sper să scadă în continuare dorința oamenilor de a vota și la toamnă să avem un 20%.

În restul țării oamenii au fost păcăliți și au ieșit să se simtă puternici 2 secunde, cât durează aplicarea ștampilei. Dar se vor trezi și ei. Ideea este simplă: trebuie lipsită de legitimitate această clasă politică. Trebuie să ne retragem din șarada asta fără sens. Sunt aceiași, nu există nici o diferență între ei, singurul lor scop este să fie administratori de moșie.

Trebuie să scăpăm de ei și primul pas este să nu ne mai pese de ei, să nu ne intereseze ce fac. Știm ce fac, îi vedem de 26 de ani, îi auzim de 26 de ani cum ne mint. Pierdere de vreme să-i mai băgăm în seamă. Trebuie să ne uităm la ei ca la maimuțe, parcă au ceva uman în ei, dar în mod limpede sunt altă specie.

Tag-uri:
Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign