Ei bine, stati linistiti…

06 septembrie 2016 destin valah Istorie, Uncategorized

de Tudor Dumitrascu

Stiati bineinteles despre Coca Cola.. Ca este produs romanesc si ca intra sub incidenta legii celor 50 de procente produse romanesti din rafturile supermarketurilor. Normal ca este, stie toata lumea. Se produce la Ploiesti din materie prima adusa de afara, in peturi care se fabrica tot din materie prima de afara, cu profituri care se duc, fireste, tot afara. Profitul Danone merge tot afara, chiar daca laptele este romanesc, dar e cumparat pe nimic de la producatori. Dupa o discutie de astazi am realizat ca nici macar magazinele nu poarta responsabilitatea sugrumarii micilor producatori ci marile brand uri comerciale. Cum ar fi daca legea asta ar obliga magazinele sa faca un colt al micului producator local, fara brand, fara ambalaje hoatze, fara mofturi.. pur si simplu laptele venit de dimineata de la fermele din jur, sau ouale, sau ceapa… Asa, direct, fara intermediari. Doar un colt..? Nasol pentru d alde Danone.. care s ar retrage imbufnati de pe rafturi.

Stiu, am descoperit apa calda si io acum.. Dar sunt sigur ca multi naivi ca mine s au bucurat cand au auzit de legea asta… Ei bine, stati linistiti…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign