Doar puțin…

05 aprilie 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Mai ușor cu ipocrizia! Nu e nicio insultă rasistă! Asta suntem: niște țigani! Prin tot ce facem, prin felul în care ne comportăm, prin valori-de fapt, prin lipsa lor!-dovedim că suntem țigani. Punct! O fi spus aia ce-a spus, la nervi, dar e un adevăr. Vrem să se schimbe felul în care suntem percepuți? Atunci să ne purtăm așa cum se cuvine.

Nicio națiune nu-i perfectă. Dar nicio națiune nu are o atât de largă majoritate a componenților ei care se pișă pe toți și pe toate, care nu respectă pe nimeni și nimic, care ignoră orice regulă de comportament civilizat și de respect al demnității celuilalt. Dacă stau să mă gândesc noi, românii, suntem chiar mai răi decât țiganii. Țiganii ar trebui să se simtă jigniți de remarca aia, nu noi. Înainte de a da cu curu de pământ de indignare, poate ne uităm puțin în oglindă. Doar puțin…

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign