De meditat.

25 august 2016 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

Dacă italienii aveau un serviciu de informații precum SRI, acum la Roma se cerea demisia premierului, Papei i se cerea și lui demisia-și oricum îi dădeau o muie colectivă tinerii frumoși și liberi-pe motiv că n-a făcut o slujbă la locul cutremurului, și, în general, nu rămânea nimic necălcat în picioare. Dar norocul lor e că n-au!

PS: lăsând miștoul, din ce-am văzut, două constatări. Prima: românii din Italia încep să devină cetățeni, le pasă și de alții. Faptul că se organizează în jurul bisericii, iar preoții sunt un liant, e de bine. Numai să înțeleagă asta și Nejustificat de Fericitul Danel, și mulți din popii din dotarea BOR. A doua constatare: sunt bune la ceva și exemplul catolicilor, și concurența ”confesională”. De meditat.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign