De la pașopt încoa, generație după generația de elite a avut o obsesie: modernizarea României.

19 decembrie 2016 destin valah Editorial, Istorie

Și, generație după generația, modernizarea a fost ratată. Pentru că a fost ratată dezvoltarea. Singura perioadă cu adevărat de modernizare a României a fost în comunism. Pentru că a plecat în ordinea firească a lucrurilor: prin dezvoltare, comunismul a creat premizele modernizării. Acum s-a dus dracului dezvoltarea. Așa că, pa! modernizare. Ne-am întors la ce știm mai bine: formele fără fond. Aflu, mai nou, că USR are o idee făcătoare de minuni: vrea să modernizeze România. Păcat că băieții e cam injineri de felul lor, are ochii inteligenți, dar nu știe s-o comunice poporului abrutizat de teleormanizare pesedistă.

Aștept cu nerăbdare să fiu modernizat de duamnele Chinchirău și Clotilde. De la Șordan n-am nicio așteptare. Ăsta e pierdut prin tribunale.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign