De fapt, miza scandalului medicamentelor care ”dispar”, retrase de producători/distribuitori, din cauza prețului scăzut din România, este mai mare decât pare.

15 august 2017 destin valah Istorie
de Constantin Gheorghe

De fapt, miza scandalului medicamentelor care ”dispar”, retrase de producători/distribuitori, din cauza prețului scăzut din România, este mai mare decât pare. Prețul mediu pe o anumită piață este determinat de prețurile aceluiași medicament de pe 12 piețe naționale. Nu știu în ce grupă de țări intră România, nu știu cine sunt celelalte unsprezece țări. Dar dacă prețurile din România sunt prea jos, ele trag în jos prețurile și pe celelalte piețe din grupul respectiv. Tipii nu ”pierd” doar în România. Pierd în mai multe țări. Poate că o formă de solidaritate între cei doisprezece, care să dea un semnal de fermitate firmelor farmaceutice, ar fi un bun răspuns la presiunile măgarilor.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign