De care doriți?

26 ianuarie 2016 destin valah Cultura
de Denisa Niță

– Da.
– Nu țipați.
– De care doriți?
– Vă rog, nu țipați. Am băut azi-noapte opt sticle de vin. În doi oameni. Am ajuns acasă în patru labe, nu mai pot. Ș-așa mă dor ochii de la păru’ tău.
– Zău că nu țip, și eu am băut aseară. M-am trezit roșie în cap.
– Aoleu, m-am trezit cu stridenta lu’ nevastă-mea. Țipa la pitică, de ce a luat trei la matematică. Asta, cu nervii la pământ, că vine ziua ei și nu i-o mai face. E clasa 0, i-am zis s-o lase dracu’ de școală, ce contează. Nicio șansă.

Îmi zice ce vrea, scot ecleruri din frigider și le pun în cutii.
– Și am băut la birou, imaginează-ți. Mai am acolo trei navete de bere și-o sticlă de vodcă. Le vrei? Ți le dau, nu mai pot. Poate vrei să ajungi galbenă în cap. Da’ de unde te-ai inspirat cu părul? Din The Sixth Element?

Și eu mă gândesc la The sixth sense, cu copilu’ care vede morți. Și el se referă la The fifth element, dar o dă înainte cu sixth. Și-mi cumpără ultimele ecleruri. Acum stau degeaba până la 21, gândindu-mă la copii morți.

Sâmbătă, eclerărie.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.
Mergi pe prima pagina
Destin Valah © 2021 . Designed by: Livedesign