FeaturedLifestyle

Toată lumea are nevoie de un prieten care spune lucrurilor pe nume. Iată de ce

Tipa aceea directă este o valoare pentru orice grup de prieteni. Va amuza pe toată lumea cu remarcile ei glumeţe şi va trece direct la subiect atunci când vine vorba despre lucrurile serioase. Va spune întotdeauna lucrurilor pe nume, chiar şi atunci când vrei să eviţi realitatea, iar prietenia ei este cât se poate de autentică şi cinstită. Toată lumea are nevoie de o prietenă directă în grupul lor dintr-o mulţime de motive excelente:

1. Nu ocoleşte subiectul

Prietena ta directă îţi va spune că ţinuta aceea nu te avantajează şi îţi va atrage atenţia atunci când faci o greşeală sau te porţi urât. Chiar dacă uneori nu este ceea ce ai vrea să auzi ştii că te poţi baza pe ea să te aducă cu picioarele pe pământ şi să aibă în vedere bunăstarea ta, fără rezerve.

2. Este incredibil de amuzantă

Este o persoană deşteaptă şi plină de umor, ale cărei glume sunt întotdeauna pe subiect, iar candoarea şi sarcasmul cu care le spune sunt sarea şi piperul oricărei conversaţii. Şi partea cea mai bună este că glumele pe care le face pe seama ta vor fi cele mai amuzante pentru că nu ai cum să te superi pe o persoană cu un umor atât de sincer.

3. Niciodată nu veţi avea conversaţii plictisitoare

Cu cine altcineva ai putea avea conversaţie care este realistă, informativă, dar şi nostimă? Îşi va exprima opiniile fără perdea, în cel mai simpatic şi clar mod cu putinţă aşa că şansele de a apărea neînţelegeri între voi sunt mici. În plus, va fi persoana pe care te poţi baza să îţi spună exact ce este în neregulă cu tipul de care îţi place şi cu care poţi enumera toate defectele persoanelor pe care nu le placi. Până la urmă, o mică bârfă între fete este inocentă şi cathartică, nu-i aşa?

4. Poate fi un terapeut excelent

Uneori cineva trebuie să îţi dea un brânci mai puţin delicat ca să poţi merge înainte. Atunci când viaţa ta nu decurge aşa cum ţi-ai dori, ultimul lucru de care ai nevoie este o persoană care îţi încurajeze stagnarea şi să îţi spună că totul este bine când este clar că nu este aşa. Dimpotrivă, un apel la realitate şi puţină încurajare te pot ajuta să te pui pe picioare şi să acţionezi pentru a schimba lucrurile. Ai nevoie de un prieten care să îţi spună unde greşeşti şi ce poţi face pentru a remedia lucrurile.

5. Poate da şi primi în aceeaşi măsură

Nu trebuie să umbli ca pe ace în faţa prietenei tale pentru că nu este genul de persoană care se supără cu uşurinţă. Pentru că ştie să fie sarcastică şi să se exprime în mod direct, va şti şi să aprecieze acelaşi lucru venit din partea ta. De altfel, nu se va ofensa atunci când faci glume pe seama ei, ci dimpotrivă, va participa cu bucurie la o sesiune de critică constructivă.

6. Este onestă şi curajoasă

Nu este cazul să îţi faci griji cu privire la relaţia voastră pentru a ştii foarte bine că nu este genul de persoană care să îşi ascundă sentimentele sau să se joace cu ale tale. Este curajoasă pentru că nu se lasă descurajată de opiniile celorlalţi şi spune ceea ce gândeşte. Curajul său poate fi contagios şi te-ar putea inspira şi pe tine să faci acelaşi lucru şi să îţi aperi punctul de vedere.

7. Ştie care sunt limitele

Prietenii direcţi ştiu că există unele momente când trebuie să facă o pauza de la comentariile sarcastice şi să analizeze situaţia ca să nu se pripească cu o vorbă fără rost. Nu toată lumea va putea fi la fel de înţelegătoare ca tine cu privire la observaţiile ei directe, aşa că uneori este mai bine ca acestea să fie păstrate pentru discuţiile voastre în privat.

Sursa: Thebolde.com

sursa-http://bucurestifm.ro/

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button