IstorieMain

Cursul scurt de istoria românilor

de George Damian

Am zis să vă pun la dispoziție un curs scurt de istoria românilor, cu tot ce trebuie să știți ca să fiți civilizați și europeni, să intrați în rândul lumii cu alte cuvinte și să terminăm naibii cu naționalismele și ceaușismele astea care nu mai merg într-o Europă unită. Să purcedem.

Dacii. Despre daci nu se poate spune mare lucru, practic au fost inventați de naționaliștii ceaușiști. Nu este clar de ce s-au bătut romanii cu un popor care nu a existat, dar să admitem că au fost niște dezbrăcați pe aici, care au fost cuceriți de romani. La un moment dat romanii au plecat – toți! – și au lăsat locul liber, mai ales Ardealul. Pe undeva există o inscripție ținută la secret de istoricii naționaliști și ceaușiști în care un centurion roman scrie că Ardealul trebuie lăsat liber.

Romanii plecați la sud de Dunăre au învățat limba albaneză și așa s-au făcut români. Dar nici nu le zicea români, le zicea vlahi, românii nu existau pe vremea aia. Și vlahii ăștia erau un fel de ciobani retardați care își băgau degetul în cur unul altuia și se jefuiau și ucideau între ei, așa cum se atestă în balada Miorița. Și erau și lași, niște fricoși resemnați în fața sorții. Și au plecat doinind din fluier și mânând mioarele până au ajuns în Ardeal, unde între timp veniseră ungurii și găsiseră locul gol. Pe drum, fiind ușor tâmpiți, valahii au uitat limba albaneză și au învățat să grăiască de pe la slavi și maghiari.

Apoi au venit cumanii, niște războinici viteji care au pierdut toate bătăliile decisive și niște civilizați catolici care se înmormântau cu hoituri de cai și câini, așa, și cumanii i-au învățat pe valahii ăștia tâmpiți și fricoși cum să lupte și cum să-și facă stat. Dar valahii erau și hoți, că așa îi învăța tradiția ortodoxă, că de-aia ungurii erau glorioși și învingători, pentru că erau catolici. Pentru că erau primitivi valahii nu au acceptat să se facă catolici, lor le plăcea să fure și să fie putori, așa cum îi învăța tradiția ortodoxă.

În toate bătăliile medievale valahii au fost înfrânți, practic nu există nici o victorie, toate au fost înfrângeri, doar că naționaliștii ceaușiști au răsucit-o din condei ca să iasă victorii. Și de jur împrejurul valahilor existau popoare bine închegate: unguri, sârbi, bulgari, germani, greci, ruși, ucraineni – doar valahii nu erau popor, adică poporul a fost inventat mult mai târziu, ei nu existau, erau așa, un fel de sălbatici cu arcuri pitulați prin copaci. Și nici nu mâncau mămăligă, că porumbul a venit mai târziu din America.

Și valahilor ăstora care nici nu erau popor nu le plăcea să se spele, stăteau împuțiți să-i mănânce păduchii, erau analfabeți spre deosebire de toate celelalte popoare europene care erau culte și citeau non-stop, erau bețivi și femeile lor erau curve, că așa zic toți călătorii străini care i-au vizitat. Grecii au încercat să-i civilizeze pe barbarii ăștia, dar nu au reușit, că împuțiții de valahi nu voiau să plătească impozite, ceea ce dovedește lipsa de respect față de stat încă din vechime.

Și Horia, Cloșca și Crișan au fost niște naționaliști sălbatici, chiar dacă nu exista poporul român, niște bestii înapoiate care nu voiau să fie civilizați ca ungurii. Nu mai are rost să luăm la rând alți așa numiți eroi, toți au fost inventați pe vremea istoriografiei ceaușiste, istorcii moderni și europeni au demonstrat asta deja. Și au venit rușii și i-au eliberat pe valahi de sub jugul otoman și valahii au fost niște nerecunoscători. Noroc cu Europa că a trimis un rege neamț care a inventat poporul român în secolul al XIX-lea, secolul națiunilor. Din punct de vedere cultural românii nu au contat niciodată, adică până în ziua de azi îl venerează pe un nebun sifilitic și xenofob, Eminescu îi zice, un adevărat cadavru din debara.

Și ca să vedeți ce nemernici au fost românii ăștia abia apăruți în istorie: după ce s-au dovedit trădători în Primul Război Mondial au furat Ardealul de la unguri, adică l-au primit pe nedrept, fără să tragă un foc de armă. Iar perioada interbelică este o dezlănțuire sălbatică de naționalism românesc primitiv și de grotă. Mult mai răi decât naziștii, românii s-au năpustit sălbatic asupra Uniunii Sovietice și au făcut numai nenorociri acolo. Au încercat mai apoi românii ăștia șmecheria cu trădarea și s-au întors împotriva germanilor, dar sovieticii au fost vigilenți (deși au fost cam duri cu maghiarii, le-au dat tot românilor Ardealul).

Iar după aia românii au fost niște javre schelălăitoare care s-au făcut comuniști fără să scâncească, spre deosebire de popoarele glorioase, precum ungurii și polonezii. (Ăia care au luptat în munți împotriva comuniștilor au fost de fapt niște criminali de război fasciști, nici nu merită să vorbim despre ei). Doar intelectualii au rezistat în fața comunismului, însă poporul este primitiv și nerecunoscător și încă nu se închina la icoana intelectualilor. Oricum, intelectualii încă încearcă să scoată poporul din beznă, pentru că poporul încă mai crede în miturile istorice inventate de naționalismul ceaușist.

Deci rețineți: poporul român nu a existat sute de ani, iar când a existat a fost un popor de primitivi lipsiți de cultură, fricoși și trădători, care permanent au avut nevoie să fie conduși de străini civilizați.

Când veți interioriza cursul ăsta scurt de istoria românilor veți fi cu adevărat mândri că sunteți români!

sursa: kishinov

Din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button